Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de buurt nieuwsbrief en blijf zo altijd op de hoogte van wat er allemaal gaande is in woensel-west.

Bezig met het verwerken van het formulier

Dit kan enkele seconden duren moment a.u.b.


Formulier is niet verstuurd!

Er is een fout op getreden, probeer het opnieuw of mail ons via info at woensel-west dot com.

Het Formulier is al een keer verstuurd!

U kunt het formulier of ongeveer 30 minuten weer versturen.

Bedankt voor uw inschrijving.

Informatie

SPIL Boschdijk

SPIL staat voor Spelen, Integreren en Leren. In het SPILcentrum werken verschillende organisaties aan de optimale ontwikkeling van kinderen en hun ouders.

20150913202235_buurtonderneming_woensel_west_570x350_img03.jpg

Informatie

Het SPILcentrum aan de Boschdijk is het hart van Woensel-West. Onder één dak werken hier Basisschool ’t Palet, Korein Kinderplein en Zuidzorg Consultatie bureau aan de ontwikkeling van kinderen. Er is een stevig programma voor naschoolse activiteiten. Van Woordenschat voor de kleintjes tot huiswerkbegeleiding en allerlei cursussen voor kinderen en jongeren. Ook de Wijksportclub is hier gehuisvest voor sport- en danslessen. 

Het SPILcentrum is ook de ontmoetingsplek van de buurt. Bewoners kunnen er met allerlei vragen terecht bij de Buurtinfowinkelen een kopje koffie drinken. Ook kunnen bewoners er voor het organiseren van activiteiten een waardebon aanvragen.

Er is een programma voor volwassenen om de Nederlandse taal goed te leren, van leren lezen en schrijven tot het goed spreken van de Nederlandse taal. Dit wordt georganiseerd door De Klaver,Woordenschat en Bijspijkeren. Daarnaast werkt de Buurtonderneming vanuit het SPILcentrum. Ook Lumens in de buurt en Wijeindhoven zijn er regelmatig. Sociale Raadslieden houdt er wekelijks haar spreekuur. 

 

to top of page