Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de buurt nieuwsbrief en blijf zo altijd op de hoogte van wat er allemaal gaande is in woensel-west.

Bezig met het verwerken van het formulier

Dit kan enkele seconden duren moment a.u.b.


Formulier is niet verstuurd!

Er is een fout op getreden, probeer het opnieuw of mail ons via info at woensel-west dot com.

Het Formulier is al een keer verstuurd!

U kunt het formulier of ongeveer 30 minuten weer versturen.

Bedankt voor uw inschrijving.

Nieuwsberichten

Buurtinfowinkel Woensel-West tijdelijk gesloten

De Buurtinfowinkel van Woensel-West gaat veranderen. Dit omdat de tijden veranderen. Steeds meer mensen zoeken via internet naar informatie. De Buurtinfowinkel gaat dus ook online. Natuurlijk blijven we ook persoonlijk helpen. We willen een modern informatiepunt worden waar (nieuwe) bewoners en geïnteresseerden informatie vinden over alles wat je in Woensel-West kan beleven.

De nieuwe werkwijze vraagt om een kleine verbouwing. Tijdens de verbouwing zijn we gesloten. We gaan open zodra we kunnen en houden je hiervan op de hoogte. Ook de ontmoetingsruimte is tijdelijk gesloten. Straks kan je hier weer mede-buurtbewoners ontmoeten en bijeenkomsten houden. En, de koffie blijft gratis.

We hebben van diverse inwoners suggesties gekregen voor de Buurtinfowinkel 2.0. Ontmoetingspunt voor de vrijwilligers, warm welkom voor nieuwe bewoners, uithangbord voor nieuwe initiatieven. We gaan met deze en de vele andere ideeën aan de slag. Als je suggesties hebt of mee wilt helpen, laat het ons weten. Heb je vragen?

Je kunt ons bereiken via info@woensel-west.com

12/02/2016 · Door: Stichting-woensel-west
to top of page