SPILcentrum Boschdijk

SPIL staat voor Spelen, Integreren en Leren. In het SPILcentrum werken verschillende organisaties aan de optimale ontwikkeling van kinderen en hun ouders.

Het SPILcentrum aan de Boschdijk is het hart van Woensel-West. Onder één dak werken hier Basisschool ’t Palet, Korein Kinderplein en het Consultatiebureau van GGD Eindhoven aan de ontwikkeling van kinderen. Er is een stevig programma voor naschoolse activiteiten. Van Woordenschat voor de kleintjes tot huiswerkbegeleiding en allerlei cursussen voor kinderen en jongeren. Ook de Wijksportclub is hier gehuisvest voor sport- en danslessen.

Het SPILcentrum is ook de ontmoetingsplek van de buurt. Bewoners kunnen er met allerlei vragen terecht bij de Buurtinfowinkelen een kopje koffie drinken. Ook kunnen bewoners er voor het organiseren van activiteiten een waardebon aanvragen.

Er is een programma voor volwassenen om de Nederlandse taal goed te leren, van leren lezen en schrijven tot het goed spreken van de Nederlandse taal. Dit wordt georganiseerd door De Klaver,Woordenschat en Bijspijkeren. Daarnaast werkt de Buurtonderneming vanuit het SPILcentrum. Ook Lumens in de buurt en Wijeindhoven zijn er regelmatig.

Contactformulier SPILcentrum

Neem contact met ons op door onderstaand contactformulier in te vullen. Let op: voordat het bericht verzonden kan worden moet eerst de uitkomst van de eenvoudige rekensom ingevuld worden. Daarna op de knop ‘indienen’ klikken.

14 + 4 =